KernTalentenanalyse

Je zoekt een antwoord op de volgende vragen:

– Wie ben ik? (jouw persoonlijkheid)

– Wat kan/zal ik worden? (jouw talenten)

– Wat wil ik? (jouw motivatie)

Door de KernTalentenanalyse worden je KernTalenten zichtbaar gemaakt. Je gaat terug tot in je eigen kern en dat beïnvloedt je mindset. Deze positieve mindset geeft je meer energie en brengt je terug in balans. Na deze KernTalentenanalyse heb je zelf de tools in handen om je KernTalenten in te zetten in je eigen levensverhaal.

 

Elke keuze die je maakt, bepaalt de koers van je leven

KernTalentenanalyse

Online vragenlijst
Bespreking online vragenlijst
Terugkoppeling KernTalenten
Diepte-interview
Persoonlijk verslag

→ indien je recht hebt op de VDAB-loopbaancheques
40 euro

→ indien je geen recht hebt op de VDAB-loopbaancheques
405 euro

(zie uitleg bij de rubriek loopbaanbegeleiding)

Wat doe ik?

Als erkend KernTalentenanalist neem ik een analyse van je af, waarbij al je 23 KernTalenten gedefinieerd worden. Deze KernTalenten vormen de kern van jou als persoon. Door deze op de juiste manier in je leven in te zetten (talentscaping), krijg je meer positieve energie en daardoor kan je meer balans brengen tussen je werk en privé. Na deze analyse krijg je een verslag mee naar huis. Dit verslag is eigenlijk een blauwdruk van jezelf om te gebruiken in je verdere leven.

Wat is een KernTalentenanalyse?

Een KernTalentenanalyse is een analyse waarbij we aan de hand van jouw leukertjes* uit de kindertijd, je KernTalenten als volwassene definiëren. Deze 23 KernTalenten samen maken jou tot die ene unieke persoon met een specifieke combinatie van eigenschappen op vlak van

 • jouw aard = persoonlijkheid, karakter = zijn
 • jouw potentieel = klassieke talenten, aanleg = zullen & kunnen
 • jouw intrinsieke motivatie = natuurlijke goesting = willen

*Leukertjes: alles wat je als kind leuk vond voor de puberteit (activiteiten, bezigheden, spelletjes, speelgoed, interesses, sport en spel)

  Hoe verloopt een KernTalentenanalyse precies?

  • invullen van een online vragenlijst
  • bespreking van de vragenlijst en bepalen van de leukertjes
  • terugkoppeling van de KernTalenten als volwassene
  • diepte-interview om te kijken hoe je je ontwikkeld hebt
  • opstellen van het persoonlijk verslag
  • nazorg (extra gesprek binnen het jaar)

  Wat levert een KernTalentenanalyse op?

  Een KernTalentenanalyse geeft een nauwkeurig totaalbeeld van jezelf weer. Hierdoor krijg je meer inzicht in jezelf en meer begrip voor de verschillen met anderen. Door je eigen KernTalenten beter en positiever in te zetten in jouw levensverhaal, creëer je positieve energie. Deze energie zorgt voor meer productiviteit, resultaat, tevredenheid en geluk. Het maakt je dromen realistisch en je ziet mogelijkheden om deze dromen waar te maken. Door anderen hun KernTalenten te kennen, krijg je meer verbondenheid en dat zorgt voor een betere en positievere samenwerking.

  Je kan dit toepassen op verschillende gebieden: studiekeuze en opleiding, beroeps- of werkkeuze, loopbaanbegeleiding, ontwikkeling en coaching, relaties en bemiddeling, … EN je hoeft dit maar één keer te doen, want het resultaat van deze analyse geldt voor de rest van je leven. Je krijgt meteen zin om er concreet mee aan de slag te gaan, ook al omdat je sterke KernTalenten je natuurlijke energiegevers zijn.

  Reactie van een analyseeDit zou ten zeerste aangeraden mogen worden bij afstuderende jeugd en bij mensen die in de werkloosheid zitten, bij mensen die met een burn-out en bore-out te kampen hebben. Het geeft een bepaald perspectief en beter inzicht over jezelf en kan een serieuze boost betekenen op allerlei levensvlakken.

  Mijn opleiding als erkend KernTalentenanalist heb ik gevolgd bij Danielle Krekels van CoreTalents.

  Mijn rugzakje met ervaringen geraakte gevuld door 7 jaar in de privé te werken als bediende en 18 jaar als politieagente. Ik heb altijd de drang gehad om mensen te helpen. Dat was ook één van de redenen dat ik koos voor een job bij de politie. Hierdoor heb ik enorm veel mensenkennis opgebouwd. Maar toch had ik het gevoel dat ik meer mensen moest kunnen helpen.

  Omdat ik op mijn honger bleef zitten, schakelde ik mijn loopbaancheques in om mijn loopbaan te herbekijken. Zo kwam ik in contact met de KernTalentenanalyse. Deze analyse maakte heel veel duidelijk en heeft me teruggebracht tot mijn kern. Ik kreeg een blauwdruk van mezelf: ik weet welke sterke KernTalenten zorgen voor meer energie en welke kleine KernTalenten energievreters zijn. Ik heb mijn werk en privé hierdoor in balans kunnen brengen en weet waaruit ik mijn energie kan halen.

  Één van mijn sterke KernTalenten is informatieoverdracht. Ik wil graag delen wat ik weet om anderen te helpen. Dus voel je je geïnspireerd, contacteer me dan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek via de link op mijn website.

  Giovanna

  giovanna@ener-gia.be

  KernTalentenanalist
  Loopbaanbegeleider
  Life coach

  Beringen - Herentals - Herselt

  BE 0763.911.226

  Mijn prijzen zijn vrijgesteld van BTW. Een factuur kan opgesteld worden, indien gewenst. Betaling is mogelijk via overschrijving, payconiq of cash.

  Kern jezelf!

  GRATIS kennismakingsgesprek van 30 min

  Volg mij op mijn socials voor meer tips & tricks

  Privacy Policy

  2021©Energia