Life Balans Traject

– Wil je meer uit je leven halen?

– Voel je je rusteloos en pieker je veel?

– Is je energieniveau laag en ben je uit balans?

– Voel je je verloren, alsof je de weg kwijt bent?

Als Life Coach help ik je de juiste richting te bepalen
om een antwoord te krijgen op deze levensvragen.
Hierdoor krijg je nieuwe inzichten
en een positievere mindset.
Je vindt de focus om de volgende stappen 
te zetten naar meer balans en energie in je leven.

Passie is de brandstof om je dromen waar te maken.

Life Balans Traject

Kennismakingsgesprek
Intakegesprek
6 live of online sessies
Online support
Persoonlijk Life Plan
Nazorg

 

Jouw investering in jezelf:

397 euro all-in traject voor 3 maanden

Betaal je liever per sessie:

57 euro

Wat doe ik?

Als Life Coach ga ik je helpen om beter in jouw kracht te staan en tools aan te reiken waardoor je sterker in je leven staat. De motivatie tot verandering in je leven komt uit jezelf, als Life Coach ben ik jouw klankbord. De sleutel ligt bij jezelf om een evenwichtig en gelukkig leven te leiden. We zoeken naar een antwoord op jouw vragen en gaan kijken waar de oorzaak ligt: stress, burn-out, piekeren, multi-talent, leiderschap, perfectionisme, hoogsensitiviteit, bore-out, impostersyndroom, … We gaan op zoek naar nieuwe inzichten. Op die manier ontwikkel je zelfstandig jouw talenten en competenties die je nodig hebt bij je levensontplooiing. Na deze coaching krijg je een Persoonlijk Life Plan waar je zelf mee aan de slag kan gaan in je verdere leven.

Wat betekent Life coaching?

Life Coaching gaat uit van een positieve mindset en het zien van mogelijkheden. Het gaat over het alledaagse leven. Iedereen worstelt wel eens met zaken die moeilijk lopen of die je anders wilt aanpakken: vervelende emoties, moeilijke keuzes, tijd maken voor jezelf, uitstelgedrag, altijd moe zijn, piekeren, … Je weet zelf niet altijd wat de oorzaak is en dat zit soms in een klein hoekje. Door Life coaching krijg je meer zelfkennis en daardoor krijg je een heldere kijk op wat je belangrijk vindt en wat je diepste verlangens zijn. Dit kan gaan over doelen bereiken inzake werk of privé. Het gaat erom dat je aan jezelf wilt werken of je leven aangenamer maken. Je wilt meer uit je leven halen en bent bereid om aan jezelf te werken. 

Hoe verloopt het Life Balans Traject?

  • GRATIS kennismakingsgesprek
  • intakegesprek waarin je levensvragen zichtbaar gemaakt worden
  • 6 sessies live/online in mijn gezellige praktijkruimte of tijdens een rustgevende wandeling in buitenlucht met oefeningen op jouw maat opgesteld inclusief tools om je persoonlijk groeiproces op te volgen en bij te sturen
  • online support voor 3 maanden (WhatsApp, Messenger, mail, …)
  • opstellen van jouw Persoonlijk Life Plan
  • nazorg (extra gesprek binnen het jaar)

Welk resultaat biedt dit traject?

Het Life Balans Traject geeft je nieuwe inzichten en een antwoord op jouw levensvragen. Drie maanden lang zal ik jouw persoonlijke mentor zijn en je op weg helpen. Daarna ga je naar huis met je eigen tools om zelf de volgende stappen te zetten. Je leeft vanuit je energieke kern en reageert vanuit een positieve mindset. Deze investering in jezelf is van onschatbare waarde, omdat je dit levenslang kan toepassen. Na dit traject kan je zelf je patronen doorbreken en je valkuilen herkennen. Je kan je eigen mindset de baas en je kan zelf voor meer positieve energie zorgen.  Je wordt je eigen life coach!

Ons traject verliep in twee delen. Tijdens elk deel werd er goed naar mij geluisterd en werden er verhelderende vragen gesteld. Zelfs na het traject, werd ik steeds begeleid (op afstand). Ik was enorm verbaasd van het correcte en vooral erg gedetailleerde verslag. Heel tevreden!

Irina

Gezinsbegeleider

Dankzij Domi en de KernTalentenanalyse heb ik mezelf nog beter leren kennen. Vanaf het begin van de analyse heb ik een positief gevoel gehad … eerst de herleving van mezelf als kind door de online vragenlijst en daarna een aangenaam gesprek over de leukertjes. Domi heeft daarna mijn KernTalenten teruggekoppeld en ze nam haar tijd om alles goed uit te leggen. Top top top!

Julie

Maatschappelijk assistente

Life Coach
Loopbaanbegeleider
Kerntalentenexpert
Polyvagaalcoach

Westerlo - Herselt

BE 0763.911.226

Mijn prijzen zijn vrijgesteld van BTW. Betaling is mogelijk via mobile banking, Payconiq of cash.

Kern jezelf!

GRATIS kennismakingsgesprek van 30 min:
0473/47.84.68
dominique@ener-gia.be

Volg mij op mijn socials voor tips

2022©Energia