Life Coaching

Wil je meer uit je leven halen?
Wil je je energie verhogen?
Wil je sneller groeien en je doelen bereiken?
Wil je in balans zijn met jezelf?

Als Life Coach help ik je de juiste richting te bepalen om een antwoord te krijgen op deze levensvragen. Door zelf je positieve energie te leren ontwikkelen, vind je terug je focus om de volgende stappen te zetten naar innerlijk geluk. Elke stap naar een aangenamer leven is de moeite waard!

Passie is de brandstof om je dromen waar te maken

Life Coaching

Kennismakingsgesprek
Intakegesprek
Trajectgesprekken
Persoonlijk Life Plan
Nazorg

75 euro per sessie
(1 sessie = 60-90 minuten)

→ kan in combinatie met de KernTalentenanalyse

Wat doe ik?

Als Life Coach ga ik je helpen om beter in jouw kracht te staan en tools aan te reiken waardoor je sterker in je leven staat. De motivatie tot verandering in je leven komt uit jezelf, als Life Coach ben ik jouw klankbord. De sleutel ligt bij jezelf om een evenwichtig en gelukkig leven te leiden. Op die manier ontwikkel je zelfstandig jouw talenten en competenties die je nodig hebt bij je levensontplooiing. Na deze coaching krijg je een Persoonlijk Life Plan waarmee je zelf mee aan de slag kan gaan in je verdere leven. Bij de eerste stappen zal ik jouw gids zijn en je op weg helpen. Daarna ga je naar huis met je eigen tools om zelf de volgende stappen te zetten: selfempowerment!

Wat betekent Life coaching?

Life Coaching gaat uit van een positieve mindset en het zien van mogelijkheden. Het gaat over het alledaagse leven. Iedereen worstelt wel eens met zaken die moeilijk lopen of die je anders wilt aanpakken: vervelende emoties, moeilijke keuzes, tijd maken voor jezelf, … Life coaching zorgt dat er terug balans is in jouw leven. Door Life coaching krijg je meer zelfkennis en daardoor krijg je een heldere kijk op wat je belangrijk vindt en wat je diepste verlangens zijn. Dit kan gaan over doelen bereiken inzake werk of privé. Het gaat erom dat je aan jezelf wilt werken of je leven aangenamer maken. Je wilt meer uit jezelf halen en jezelf ontplooien.

Hoe verloopt een traject op maat?

  • GRATIS kennismakingsgesprek
  • je levensvraag wordt uitgediept door middel van een intakegesprek
  • traject op je maat wordt opgesteld door middel van tools en oefeningen die jou inspireren en motiveren
  • opstellen van jouw Persoonlijk Life Plan
  • nazorg (extra gesprek binnen het jaar)

Ons traject verliep in twee delen. Tijdens elk deel werd er goed naar mij geluisterd en werden er verhelderende vragen gesteld. Zelfs na het traject, werd ik steeds begeleid (op afstand). Ik was enorm verbaasd van het correcte en vooral erg gedetailleerde verslag. Heel tevreden!

Irina

Dankzij Domi en de KernTalentenanalyse heb ik mezelf nog beter leren kennen. Vanaf het begin van de analyse heb ik een positief gevoel gehad … eerst de herleving van mezelf als kind door de online vragenlijst en daarna een aangenaam gesprek over de leukertjes. Domi heeft daarna mijn KernTalenten teruggekoppeld en ze nam haar tijd om alles goed uit te leggen. Top top top!

Julie

giovanna@ener-gia.be

KernTalentenanalist
Loopbaanbegeleider
Life coach

Beringen - Herentals - Herselt

BE 0763.911.226

Mijn prijzen zijn vrijgesteld van BTW. Een factuur kan opgesteld worden, indien gewenst. Betaling is mogelijk via overschrijving, payconiq of cash.

Kern jezelf!

GRATIS kennismakingsgesprek van 30 min

Volg mij op mijn socials voor meer tips & tricks

Privacy Policy

2021©Energia