Life Coaching

Wil je meer uit je leven halen?
Wil je je energie verhogen?
Wil je sneller groeien en je doelen bereiken?
Wil je in balans zijn met jezelf?

Als Life Coach help ik je de juiste richting te bepalen om een antwoord te krijgen op deze levensvragen. Door zelf je positieve energie te leren ontwikkelen, vind je terug je focus om de volgende stappen te zetten naar innerlijk geluk. Elke stap naar een aangenamer leven is de moeite waard!

Passie is de brandstof om je dromen waar te maken

Life Coaching

op maat

Intakegesprek
Trajectgesprekken
Persoonlijk Life Plan

→ kan in combinatie met de KernTalentenanalyse

→ voor een GRATIS kennismakingsgesprek

Wat doe ik?

Als Life Coach ga ik je helpen om beter in jouw kracht te staan en tools aan te reiken waardoor je sterker in je leven staat. De motivatie tot verandering in je leven komt uit jezelf, als Life Coach ben ik jouw klankbord. De sleutel ligt bij jezelf om een evenwichtig en gelukkig leven te leiden. Op die manier ontwikkel je zelfstandig jouw talenten en competenties die je nodig hebt bij je levensontplooiing. Na deze coaching krijg je een Persoonlijk Life Plan waarmee je zelf mee aan de slag kan gaan in je verdere leven. Bij de eerste stappen zal ik jouw gids zijn en je op weg helpen. Daarna ga je naar huis met je eigen tools om zelf de volgende stappen te zetten: zelfsturing!

Wat betekent Life coaching?

Life Coaching gaat uit van een positieve mindset en het zien van mogelijkheden. Het gaat over het alledaagse leven. Iedereen worstelt wel eens met zaken die moeilijk lopen of die je anders wilt aanpakken: vervelende emoties, moeilijke keuzes, tijd maken voor jezelf, … Life coaching zorgt dat er terug evenwicht en balans is in jouw leven. Door Life coaching krijg je meer zelfkennis en daardoor krijg je een heldere kijk op wat je belangrijk vindt en wat je diepste verlangens zijn. Dit kan gaan over doelen bereiken inzake werk of privé. Het gaat erom dat je aan jezelf wilt werken of je leven aangenamer maken. Je wilt meer uit jezelf halen en jezelf ontplooien.

Hoe verloopt een traject op maat?

  • je levensvraag wordt uitgediept door middel van een intakegesprek
  • traject op je maat wordt opgesteld door middel van tools en oefeningen die jou inspireren en motiveren
  • opstellen van jouw Persoonlijk Life Plan
  • nazorg (extra gesprek binnen het jaar)

Giovanna Chirillo

KernTalentenanalist
Loopbaanbegeleider
Life coach

giovanna@ener-gia.be

BE 0763.991.226

Mijn prijzen zijn vrijgesteld van BTW. Een factuur kan opgesteld worden, indien gewenst. Betaling is mogelijk via overschrijving, payconiq of cash.

Kern jezelf!

GRATIS kennismakingsgesprek van 30 min

Volg mij op mijn socials voor meer tips & tricks

Privacy Policy

2021©Energia