Life Balans Traject

Je ervaart deze gevoelens:
gespannenheid, verveling, angsten, vermoeidheid, …

 Je hebt deze gedachten:
schaamte, schuld, onzekerheid, piekeren, …

Je zit met dit gedrag:
uitstellen, vluchten, pleasen, perfectionisme, …

Als Life Coach help ik je de juiste richting te bepalen
om een antwoord te krijgen op je levensvragen.

Na enkele sessies op jouw tempo ga je je meer controle hebben over je gevoelens, je gedachten en je gedrag.

Je hebt meer veerkracht, denkt vanuit een positieve mindset en hebt meer balans in werk en leven.

Passie is de brandstof om je dromen waar te maken.

Life Balans Traject

Kennismakingsgesprek
Intakegesprek
Sessies op maat
Online support
Persoonlijk Life Plan
Nazorg

Wil je graag kennismaken met de focusoefeningen in een kleine groep?
Of wil je de polyvagaalmethode beter leren kennen?

Klik op de onderstaande knop voor meer info

 

Jouw investering in jezelf:

697 euro all-in traject voor 3 maanden

Wat doe ik?

Als Life Coach ga ik je helpen om beter in jouw kracht te staan en tools aan te reiken waardoor je sterker in je leven staat. De motivatie tot verandering in je leven komt uit jezelf, als Life Coach ben ik jouw klankbord. De sleutel ligt bij jezelf om een evenwichtig en gelukkig leven te leiden. We zoeken naar een antwoord op jouw vragen en gaan kijken waar de oorzaak ligt: work-life-balans, stress, burn-out, piekeren, multi-talent, leiderschap, perfectionisme, hoogsensitiviteit, bore-out, impostersyndroom, … Via de polyvagaalmethode doen we oefeningen om jouw klachten aan te pakken. Dit kan eventueel ook tijdens een persoonlijke focuswandeling. Tijdens oefeningen op jouw maat ontdek je jouw talenten en competenties die je nodig hebt bij je levensontplooiing. Na deze coaching krijg je een Persoonlijk Life Plan waar je zelf mee aan de slag kan gaan in je verdere leven.

Wat betekent Life coaching?

Life Coaching gaat uit van een positieve mindset en het zien van mogelijkheden. Het gaat over het alledaagse leven. Iedereen worstelt wel eens met zaken die moeilijk lopen of die je anders wilt aanpakken: vervelende emoties, moeilijke keuzes, tijd maken voor jezelf, uitstelgedrag, altijd moe zijn, piekeren, … Je weet zelf niet altijd wat de oorzaak is en dat zit soms in een klein hoekje. Door Life coaching krijg je meer zelfkennis en daardoor krijg je een heldere kijk op wat je belangrijk vindt en wat je diepste verlangens zijn. Dit kan gaan over doelen bereiken inzake werk of privé. Het gaat erom dat je aan jezelf wilt werken of je leven aangenamer maken. Je wilt meer uit je leven halen en bent bereid om aan jezelf te werken. 

Hoe verloopt het Life Balans Traject?

  • GRATIS kennismakingsgesprek
  • intakegesprek waarin je levensvragen zichtbaar gemaakt worden
  • sessies live/online in mijn gezellige praktijkruimte of tijdens een rustgevende focuswandeling in buitenlucht met oefeningen op jouw maat opgesteld inclusief tools om je persoonlijk groeiproces op te volgen en bij te sturen
  • online support voor 3 maanden (WhatsApp, Messenger, mail, …)
  • opstellen van jouw Persoonlijk Life Plan
  • nazorg (extra gesprek binnen het jaar)

Welk resultaat biedt dit traject?

Het Life Balans Traject geeft je nieuwe inzichten en een antwoord op jouw levensvragen. Drie maanden lang zal ik jouw persoonlijke mentor zijn en je op weg helpen. Daarna ga je naar huis met je eigen tools om zelf de volgende stappen te zetten. Je leeft vanuit je energieke kern en reageert vanuit een positieve mindset. Deze investering in jezelf is van onschatbare waarde, omdat je dit levenslang kan toepassen. Na dit traject kan je zelf je patronen doorbreken en je valkuilen herkennen. Je kan je eigen mindset de baas en je kan zelf voor meer positieve energie zorgen.  Je wordt je eigen Lifecoach!

Ons traject verliep in twee delen. Tijdens elk deel werd er goed naar mij geluisterd en werden er verhelderende vragen gesteld. Zelfs na het traject, werd ik steeds begeleid (op afstand). Ik was enorm verbaasd van het correcte en vooral erg gedetailleerde verslag. Heel tevreden!

Irina

Dankzij Domi en de KernTalentenanalyse heb ik mezelf nog beter leren kennen. Vanaf het begin van de analyse heb ik een positief gevoel gehad … eerst de herleving van mezelf als kind door de online vragenlijst en daarna een aangenaam gesprek over de leukertjes. Domi heeft daarna mijn KernTalenten teruggekoppeld en ze nam haar tijd om alles goed uit te leggen. Top top top!

Julie

Life Coach
Loopbaanbegeleider
Kerntalentenexpert
Wandelcoach

Westerlo - Herselt

BE 0763.911.226

Mijn prijzen zijn vrijgesteld van BTW. Betaling is mogelijk via mobile banking, Payconiq of cash.

Kern jezelf!

GRATIS kennismakingsgesprek van 30 min:
0473/47.84.68
dominique@ener-gia.be

Volg mij op mijn socials voor tips

2024©Energia