Talentscaping Traject

Je zoekt een antwoord op de volgende vragen:

Wie ben ik? (jouw persoonlijkheid)

Wat kan/zal ik worden? (jouw talenten)

Wat wil ik? (jouw motivatie)

 

Door de kerntalentenmethode worden je energiegevers en energievreters zichtbaar gemaakt.
Je gaat terug tot in je eigen kern en kan je natuurlijke energiegevers inzetten.
Na deze analyse heb je zelf de
tools in handen om al je kerntalenten juist in te zetten in je levensverhaal.
Je voelt meer positieve energie en je bent in balans met jezelf.

 

Ken jezelf vanuit je kern!

Talentscaping Traject

Kennismakingsgesprek
Intakegesprek
Online vragenlijst
Bespreking online vragenlijst
Terugkoppeling kerntalenten
Diepte-interview
Persoonlijk verslag

→ voor je persoonlijke kerntalentenanalyse
inclusief verslag
497 euro

indien je recht hebt op de
VDAB-loopbaancheques *

45 euro

(* meer uitleg bij de rubriek loopbaanbegeleiding)


→ STUDENTENTARIEF
297 euro

(jonger dan 25 jaar)

Wat doe ik?

Als erkend kerntalentenexpert neem ik een analyse van je af, waarbij al je 23 kerntalenten zichtbaar gemaakt worden. Deze kerntalenten vormen de kern van jou als persoon: het zijn je natuurlijke energiegevers en energievreters. Door deze op de juiste manier in je leven in te zetten (talentscaping), krijg je meer positieve energie en daardoor kan je meer balans brengen tussen je werk en privé. Na deze analyse krijg je een verslag mee naar huis. Dit verslag is eigenlijk een blauwdruk van jezelf om te gebruiken in je verdere leven.

Wat is een kerntalentenanalyse?

Een kerntalentenanalyse is een soort persoonlijkheidstest, waarbij we aan de hand van jouw leukertjes* uit de kindertijd, je kerntalenten als volwassene definiëren. Deze 23 kerntalenten samen maken jou tot die ene unieke persoon met een specifieke combinatie van eigenschappen op vlak van

 • jouw aard = persoonlijkheid, karakter = zijn
 • jouw potentieel = klassieke talenten, aanleg = zullen & kunnen
 • jouw intrinsieke motivatie = natuurlijke goesting = willen

*Leukertjes: alles wat je als kind leuk vond voor de puberteit (activiteiten, bezigheden, spelletjes, speelgoed, interesses, sport en spel)

   Hoe verloopt het Talentscaping Traject precies?

   • INTAKEGESPREK: in dit gesprek gaan we bekijken met welke vragen je worstelt en welke inzichten de kerntalentenmethode je kan geven.
   • VRAGENLIJST: de vragenlijst is online en doe je van thuis uit. Je kan dit doen op een rustig moment, zodat je ongestoord antwoorden kunt geven op de vragen waar je als kind mee gespeeld hebt. Daarna gaan we deze vragenlijst bespreken.
   • JOUW KERNTALENTEN: benieuwd wat het resultaat van de vragenlijst betekent voor je kerntalenten als volwassene? We nemen uitgebreid de tijd om jouw energiegevers (= sterke kerntalenten) en energievreters (= kleine kerntalenten) te leren kennen.
   • DIEPTE-INTERVIEW: we gaan kijken hoe je je tot nu ontwikkeld hebt en hoe we jouw kerntalenten beter in kaart kunnen brengen. Hier krijg je ook antwoorden op jouw vragen.
   • PERSOONLIJK VERSLAG: na de analyse krijg je een persoonlijk verslag mee naar huis, jouw blauwdruk dat je altijd kan herbekijken en gebruiken als hulpmiddel om keuzes te maken in je verdere levensverhaal.
   • NAZORG: binnen het jaar na de analyse heb je recht op een extra gesprek, waarin ik luister naar eventuele vragen en bekijken we samen waar ik jou nog kan verder helpen.

   Wat maakt het Talentscaping Traject zo interessant?

   Een kerntalentenanalyse geeft een nauwkeurig totaalbeeld van jezelf weer. Hierdoor krijg je meer inzicht in jezelf en meer begrip voor de verschillen met anderen. Door je eigen kerntalenten beter en positiever in te zetten in jouw levensverhaal, creëer je positieve energie. Deze energie zorgt voor meer productiviteit, resultaat, tevredenheid en geluk. Het maakt je dromen realistisch en je ziet mogelijkheden om deze dromen waar te maken. Door anderen hun kerntalenten te kennen, krijg je meer verbondenheid en dat zorgt voor een betere en positievere samenwerking.

   Je kan dit toepassen op verschillende gebieden: studiekeuze en opleiding, beroeps- of werkkeuze, loopbaanbegeleiding, ontwikkeling en coaching, relaties en bemiddeling, … EN je hoeft dit maar één keer te doen, want het resultaat van deze analyse geldt voor de rest van je leven. Je krijgt meteen zin om er concreet mee aan de slag te gaan, ook al omdat je sterke kerntalenten je natuurlijke energiegevers zijn.

   Mijn opleiding als erkend kerntalentenexpert heb ik gevolgd bij Danielle Krekels van Coretalents.

   Klik op het logo voor meer info.

    

   Als studente die nog heel veel te ontdekken heeft, was dit een zeer interessante analyse. Aan de hand van vragenlijsten en consultaties, werd er door Domi een duidelijk overzicht gecreëerd van mijn kerntalenten en hoe deze effectief toe te passen in mijn dagelijkse leven. Bedankt!

   Rune

    

   Na mijn kerntalentenanalyse vielen heel wat van mijn puzzelstukjes in elkaar. Als jonge studente kan ik dit ook zeker meepakken naar de toekomst toe. Je kan er alleen maar voordelen uithalen voor de rest van je carrière en levensweg. Heel erg bedankt!

   Liezel

   Heel smooth en aangename analyse door Domi. Hoe het leven/spelen in mijn vroege jonge jaren een impact heeft gehad op hoe ik nu in het leven sta, hoe ik dingen aanpak, hoe ik me organiseer, mijn leven leidt, wat ik voel bij iets of iemand als het klopt of juist niet klopt voor me.
   Dat ik mijn grenzen beter dien te bewaken op een aantal vlakken.
   Dat ik bepaalde kwaliteiten en capaciteiten heb (waarvan ik van een aantal wel een idee had), die sterk bevestigd werden en eigenlijk waren er nog veel meer die niet zo bewust zichtbaar waren voor me! Ik heb duidelijk voorgespiegeld gekregen wat echt energie vreet en ook geeft. Dat is oooh zo belangrijk dat je je hier bewust van bent.
   Dit was zowel fijn als zeer leerrijk, alsook herkenbaar en ook confronterend. 

   Dank voor deze gelegenheid, betekent veel voor me, ik ben nog bewuster en dat koester ik!

   Inge

   Life Coach
   Loopbaanbegeleider
   Kerntalentenexpert
   Wandelcoach

   Westerlo - Herselt

   BE 0763.911.226

   Mijn prijzen zijn vrijgesteld van BTW. Betaling is mogelijk via mobile banking, Payconiq of cash.

   Kern jezelf!

   GRATIS kennismakingsgesprek van 30 min:
   0473/47.84.68
   dominique@ener-gia.be

   Volg mij op mijn socials voor tips

   2024©Energia