Loopbaanbegeleiding

Loopbaanbegeleiding: iets voor jou?

  • je twijfelt over je huidige job en je wilt iets anders
  • je wilt je beter in je vel voelen op professioneel gebied
  • je wilt jezelf beter leren kennen: wat zijn je kwaliteiten (talenten en competenties)
  • je weet wat je wilt en je hebt een duwtje in de rug (= nudge) nodig om de eerste stap te zetten

Als loopbaanbegeleider help ik je op weg. Als een soort sparringpartner kan ik je richting geven, een houvast zijn om uit te diepen wat bij je past en wat je kan aanpakken om weer gelukkig te zijn in je job.

Je hoeft niet de hele weg te zien om de eerste stap te zetten

Loopbaanbegeleiding

Kennismakingsgesprek
Intakegesprek
Verdiepingsgesprekken
Synthesegesprek
Nazorg

indien je recht hebt op de VDAB-loopbaancheques
40 euro (4 uren) OF 80 euro (7 uren)

indien je geen recht hebt op de VDAB-loopbaancheques
 75 euro per sessie (1 sessie = 60-90 minuten)

Wat doe ik?

Als Loopbaanbegeleider wil ik je begeleiden bij het finetunen (scapen) van je loopbaan. Dat kan betekenen dat je een nieuwe job gaat zoeken binnen of buiten het bedrijf. De begeleiding kan er ook voor zorgen dat er meer balans komt tussen werk en privé, bv. door het anders invullen van de werktijd of te veranderen van afdeling. Als loopbaanbegeleider stel ik jou vragen zodat je een goed zicht krijgt op wie je bent, wat je belangrijk vindt en waar je voldoening uit haalt. Als dat beeld helder wordt, zal ik je motiveren om met de antwoorden aan de slag te gaan en je eigen leven in handen te nemen.

Hoe verloopt een loopbaanbegeleiding?

  • GRATIS kennismakingsgesprek 
  • intakegesprek om te finetunen waar je tegenaan loopt en bepalen waar we rond zullen werken tijdens de begeleiding (inclusief registratie documenten)
  • verdiepingsgesprekken (loopbaanvraag wordt uitgediept door middel van gesprekken, oefeningen, opdrachten, huiswerk, …) 
  • synthesegesprek, waarbij je goed weet welke stappen je gezet hebt en welke acties je nog kan ondernemen
  • nazorgmoment op aanvraag (extra gesprek binnen het jaar)

Waarom kiezen voor loopbaanbegeleiding?

Tijdens dit traject wordt er een Persoonlijk Ontwikkelingsplan opgesteld, waarbij je de tools krijgt om de loopbaankeuzes te maken die bij je passen, jou energie geven en jou doen groeien. Loopbaanbegeleiding verandert je leven!

Voorwaarden om in aanmerking te komen voor loopbaancheques:

Je werkt momenteel voltijds of deeltijds als werknemer of zelfstandige. Je hebt minimum 7 jaar werkervaring in loondienst of als zelfstandige opgebouwd over je hele loopbaan. Je volgde de voorbije 6 jaar nog geen loopbaanbegeleiding. Voor meer info, klik op de link van VDAB Loopbaancheques of bel 0800/30.700.

Voor de loopbaanbegeleiding werk ik samen met Debbie Dupont van het erkend loopbaancentrum Delavie.

Via deze link vind je meer info in verband met de aanvraag van de loopbaancheques.

Heel smooth en aangename analyse door Domi. Hoe het leven/spelen in mijn vroege jonge jaren een impact heeft gehad op hoe ik nu in het leven sta, hoe ik dingen aanpak, hoe ik me organiseer, mijn leven leidt, wat ik voel bij iets of iemand als het klopt of juist niet klopt voor me. Dat ik mijn grenzen beter dien te bewaken op een aantal vlakken. Dat ik bepaalde kwaliteiten en capaciteiten heb (waarvan ik van een aantal wel een idee had), die sterk bevestigd werden en eigenlijk waren er nog veel meer die niet zo bewust zichtbaar waren voor me! Ik heb duidelijk voorgespiegeld gekregen wat echt energie vreet en ook geeft. Dat is oooh zo belangrijk dat je je hier bewust van bent. Dit was zowel fijn als zeer leerrijk, alsook herkenbaar en ook confronterend. 

Dank voor deze gelegenheid, betekent veel voor me, ik ben nog bewuster en dat koester ik!

Inge

Als studente die nog heel veel te ontdekken heeft, was dit een zeer interessante analyse. Aan de hand van vragenlijsten en consultaties, werd er door Giovanna een duidelijk overzicht gecreëerd van mijn KernTalenten en hoe deze effectief toe te passen in mijn dagelijkse leven. Bedankt!

Rune

giovanna@ener-gia.be

KernTalentenanalist
Loopbaanbegeleider
Life coach

Beringen - Herentals - Herselt

BE 0763.911.226

Mijn prijzen zijn vrijgesteld van BTW. Een factuur kan opgesteld worden, indien gewenst. Betaling is mogelijk via overschrijving, payconiq of cash.

Kern jezelf!

GRATIS kennismakingsgesprek van 30 min

Volg mij op mijn socials voor meer tips & tricks

Privacy Policy

2021©Energia